Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Miley Cyrus meghalt?

"Miley ma reggel meghalt, miután egy ittas vezető elgázolta. Mindig azt kérte tőlünk, hogy a hű rajongóit előbb tájékoztassuk, ha bármi hasonló történne vele, mint a közvéleményt. Nyugodj békében, Miley, soha nem felejtünk el téged!" - így szólt az üzenet, mely kedd reggel érkezett Miley Cyrus YouTube-accountjáról. A videóhoz Cyrus Goodbye című száma társult, és egy barátnőjétől származó üzenetnek volt álcázva. A videót természetesen törölték, és a tizenhatodik születésnapját napokon belül betöltő énekesnő képviselői biztosítottak mindenkit, hogy Miley él és virul. Ez már nem az első eset volt, hogy a Hannah Montana című sorozat főszereplőjeként ismertté vált Cyrus hackertámadás áldozata lett: a múlt hónapban egy 19 éves fiatalember törte föl az énekesnő postafiókját, és az ott talált fotókat aztán szét is küldte a világhálón. Februárban pedig egy másik tizenéves fiú akart eltéríteni egy repülőgépet, hogy aztán egy Hannah Montana-koncert közönségére zuhanjon vele.

Forrás :www.quart.hu


Miley Cyrus 16. születésnapja

Édes kis 16 éves?

Egyáltalán nem! Miley már ennyi idősen úgy

érzi, hogy felnőtt, így aztán nem meglepő, hogy egy igazi felnőtteknek való ajándékkal lepte meg magát! No meg egy gigapartival!

Kit érdekel, hogy a színész/énekes csajszi csak november 23-án ünnepli születésnapját amikor jóval korábban is lehet?Cyrus kisasszonyt biztosan nem, mert jóval korábban tartott(egy szerénynek nem mondható) összejövetelt Disneylandben. A kaliforniai gigapartin nem kevesebb mint 5000 rajongójával együtt örülhetett, és egy akkora show-t nyomott, hogy a Miley-val együtt bulizó Mickey egér adta a másikat. Hatalmas torta, tűzijáték, iszonyúan ütős színpadi műsor- ez minden ami egy igazi sztár születésnapjára kell! Cyrus papa( a countrísztár Billy Ray) és a mama, Leticia gondosan megszervezett mindent a kis hercegnőnek, és egyáltalán nem paráztak azon, hogy esetleg túl sokat költenek a meglepetéspartira.

Képek Miley bulijáról:

Kattints ide a teljes kép megtekintéséhez

Kattints ide a teljes kép megtekintéséhez

Kattints ide a teljes kép megtekintéséhez

Kattints ide a teljes kép megtekintéséhez

Kattints ide a teljes kép megtekintéséhez